2333305417 6979593611 Καλοχώρι, Ημαθίας
hero image
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
  SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων, Μετάλλων & Πλαστικού Καλοχώρι Ημαθία

Το πλαστικό στην εποχή μας έχει μεγάλη χρήση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Είναι υλικό υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, χαμηλής τιμής και πολύ πρακτικό και χρήσιμο για τη συσκευασία πολλών προϊόντων. Όμως η ιδιαίτερα εκτεταμένη χρήση του, αποδίδει καθημερινά μεγάλη ποσότητα αποβλήτων, το οποίο λόγω τη χημικά ανθεκτικής δομικής του κατασκευής, καθίσταται σχεδόν αδιάσπαστο στο περιβάλλον.

Για αυτό και η επιχείρησή μας “SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στο Καλοχώρι, δραστηριοποιείται ενεργά εδώ και αρκετά χρόνια και με το κομμάτι της ανακύκλωσης πλαστικού, βοηθώντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
    Με συνέπεια & επαγγελματισμό
παραλαμβάνουμε το πλαστικό από τον χώρο σας, σε διάφορες ποιότητες, χρώματα και μορφές, το συγκεντρώνουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και το επεξεργαζόμαστε.

Χωρίζουμε και πλένουμε τα πλαστικά υλικά, βελτιστοποιώντας τη διαδικασία ανακύκλωσής τους. Μετά τον ενδελεχή διαχωρισμό και τον τεμαχισμό τους, τα πλαστικά οδηγούνται στους αρμόδιους αποδέκτες και το συμπιεστή, για την τελική μετατροπή τους σε νέα εμπορεύσιμα προϊόντα. 

Έτσι, βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι από την ανακύκλωση των πλαστικών και την επαναχρησιμοποίησή τους στην παραγωγική διαδικασία, κυρίως όμως το περιβάλλον.
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Με μακρόχρονη εμπειρία & άρτια εξειδίκευση
δραστηριοποιούμαστε με προσήλωση στην ανακύκλωση πλαστικών ειδών και καθημερινά εργαζόμαστε σκληρά. Είμαστε περήφανοι για τη συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος. 
   
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα
την Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.