2333305417 6979593611 Καλοχώρι, Ημαθίας
hero image
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
  SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων, Μετάλλων & Πλαστικού Καλοχώρι Ημαθία

Η επιχείρησή μας “SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στο Καλοχώρι, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνει την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την συλλογή και μεταφορά των παλαιών σιδήρων και μετάλλων στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, όπου τα διαχωρίζουμε ανάλογα με το είδος τους και, στην συνέχεια, προβαίνουμε στη διαδικασία επεξεργασίας τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
  
 
  Σίδηρο
  Χαλκό
  Ορείχαλκος (Μπρούντζος)
  Αλουμίνιο
  Ανοξείδωτος χάλυβας (inox)
  Αγρίλιο
  Μόλυβδο
  Ψευδάργυρο
  Καλώδια
  Παλιές Μπαταρίες
  Μοτέρ Πλυντηρίων
  Παλιά Φορτηγά
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Έχετε παλιά σίδερα & μεταλλά που δεν τα χρειάζεστε;
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας ώστε να τα αξιολογήσουμε, να τα ζυγίσουμε και να τα αγοράσουμε τοις μετρητοίς. Με τα ιδιωτικά μας οχήματα, εξυπηρετούμε άμεσα την Ημαθία και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  
  Αποψιλώσεις μεταλλικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων
  Κοπές πλοίων
  Κοπές μηχανημάτων βαρέως τύπου - ελαφρού τύπου
  Εκποιήσεις βιομηχανικών προϊόντων δημοσίων ή άλλων οργανισμών
  Παραλαβές μεταλλικών υπολειμμάτων παραγωγικής διαδικασίας
  Παραλαβές μεταλλικών οικιακών απορριμμάτων δήμων
 
 
 
 
 
Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι να παρέχει μια επαγγελματική, γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση προς όφελος του πελάτη, διατηρώντας παράλληλα αυστηρές και αδιάβλητες αξίες της αμεροληψίας στο εμπόριο και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έχοντας γράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της ανακύκλωσης όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας φιλοδοξεί τον διαρκή εκσυγχρονισμό της προκειμένου να μπορεί να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες που θα μας εξασφαλίσουν έναν καθαρό πλανήτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.